Menu van de maand

April

Donderdag 1 april
Peterseliesoep
Kippenblokjes in zoetzure saus
met wokgroentjes en nasi gorengrijst

Vrijdag 2 april
Wortel-paprikasoep
schartongfilet met choronsaus
stoemp van boerenkool en spekjes

Zaterdag 3 april
Groene groentesoep
Varkenshaasje met jagershuis,
wortel en erwtjes & gratin dauphinois

Maandag 5 april
Tomatensoep
Konijn met pruimen
gebakken witloof en natuurpuree

Dinsdag 6 april
Courgettesoep met kruidenkaas
Tongrolletjes op Normandische wijze
met broccolipuree

Woensdag 7 april
Kippenbouillonsoep met balletjes
Vogelnestgehaktbrood met groene boontjes
champignons en gekookte aardappel

Donderdag 8 april
Witloofroomsoep met ham
vol-au-vent met koekje
fris slaatje en peterselieaardappeltjes

Vrijdag 9 april
Ajuinsoep met geraspte kaas
Gebakken zalmfilet met honing-mosterdsausje
gestoofde prei en spinaziepuree

Zaterdag 10 april
Andalusische groentesoep
Speenvarken met blackwellsaus
geroosterde groentjes en gebakken aardappeltjes

Maandag 12 april
Kervelroomsoep met balletjes
gebakken hamburger met ajuinsaus
gestoofde wortel en gratin

Dinsdag 13 april
Bloemkool-broccolisoep
kabeljauwhaasje met kervelsausje
broccoliroosjes en andijvipuree

Woensdag 14 april
Pompoen-paprikasoep
Varkensgebraad met peperroomsaus
erwtjes, champignons en gekookte aardappel

Donderdag 15 april
Minestronesoep met balletjes
Gebakken kipfilet met dragonsausje
groene boontjes en wortelgratin

Vrijdag 16 april
Champignonroomsoep
Pasta “all amatriciana” met scampi
kerstomaatjes, parmezaan en chorizo

Zaterdag 17 april
Toscaanse groentesoep
Parelhoenfilet met sausje van rodenbach
geroosterde witte kool en gebakken tijmaardappeltjes

Maandag 19 april
Parmentiersoep met kruidenkaas
Gebakken braadworst met bloemkool in béchamelsaus
en gekookte aardappeltjes

Dinsdag 20 april
Tomaat-courgettesoep
Vis van de dag met Dijonaisesaus
geroosterde lentegroentjes en knolselderpuree

Woensdag 21 april
Preisoep met ham
Hongaarse goulash met wortel
erwtjes en rijst

Donderdag 22 april
Bloemkoolsoep
kippenreepjes met Zuiderse groenten
patatas bravas en een Mediterraans dipsausje

Vrijdag 23 april
Wortel-pastinaaksoep
Vispannetje met fijne groentjes
champignons, prei en puree

Zaterdag 24 april
Bouillabaisesoep
Witloof in de oven met ham
kaassaus en duchessepuree

Maandag 26 april
Pompoen-knolseldersoep
Gehaktballen met selder in tomatensaus
fijne boontjes en gekookte aardappel

dinsdag 27 april
Broccolisoep
Gebakken scampi met pernodsausje
gestoofde venkel en spinaziepuree

Woensdag 28 april
Tomatensoep met balletjes
Stoofpotje van kip met oude geuze
spekjes, boerenkool en krieltjes

Donderdag 29 april
Lente-minestronesoep
Belgisch stoofvlees met witloofslaatje
gebakken aardappel

vrijdag 30 april
Erwtensoep met spekjes
Vis van de dag in zuiderse groentenstoofpot
met krieltjes

zaterdag 1 mei
Groene groentesoep
Gehaktbrood met kriekjes
gekookte aardappeltjes

Honger?

Wil ook jij genieten van onze overheerlijke maaltijdservice?
Aarzel niet en neem contact met ons op:

Per mail: info@petrus kokaanhuis.be

Of telefoon:+32 (0)3 376 71 07