Menu van de maand

Maandag 1 november
Tomatensoep
Varkenshaasje met champignonroomsaus
wortel, erwtjes en puree

Dinsdag 2 november
Knolselder-wortelsoep
Tongrolletjes “Véronique” met groene boontjes
en peterseliepuree

Woensdag 3 november
Courgettesoep met kruidenkaas
Ardeens gehaktbrood met graanmosterdsaus
Savooikool met spek en wortelpuree

Donderdag  4 november
Pompoen-crèmesoep met balletjes
Fazantenballetjes “Grand Veneur” met gebakken spruitjes
peertje, veenbessen en gratinaardappeltjes

Vrijdag 5 november
Bloemkool-broccolisoep
Zalmfilet met dillesausje
erwtjes, champignons en knolselderpuree

Zaterdag 6 november
Tomaat-paprikasoep
Stoofpotje van kip met oude Geuze
seizoensgroenten en gekookte aardappel

Maandag 8 november
Parmentiersoep
Gebakken kipfilet met dragonsaus
snijboontjes en wortel/aardappelpuree

Dinsdag 9 november
Wortel-pastinaaksoep
Vis van de dag met Provençaalsesaus
ratatouillegroenten en peterseliepuree

Woensdag 10 november
Kippenbouillonsoep met balletjes
Gebakken braadworsten jus nature
rode kool met appeltjes en gekookte aardappeltjes

Donderdag 11 november
Kervelroomsoep
Hongaarse goulash met gestoofde wortel
rijst met erwtjes

Vrijdag 12 november
Champignonroomsoep
Pasta rode pesto met gebakken scampi
zuiderse groenten en parmezaan

Zaterdag 13 november
Ajuinsoep met geraspte kaas
Parelhoenfilet met Jagersaus
gestoofde witloof en waterkersstoemp

Maandag 15 november
Tomaat-gourgettesoep
Chipolatta met vleesjus
bloemkool in béchamel en gekookte aardappel

Dinsdag 16 november
Minestronesoep met vermicelli
Sliptongetjes met peterseliesausje
geroosterde kerstomaatjes en broccolipuree

Woensdag 17 november
Pompoen-wortelcrèmesoep
Hertenragout met peertje
veenbessen, wintergroentjes en knolselderpuree

Donderdag 18 november
Witloofsoep met dille
Kippenblokjes in zoetzure saus
met oosterse groentjes en nasi goreng

Vrijdag 19 november
Preisoep met hamblokjes
Kabeljauwhaasje met mosterdsausje
gestoofde prei met citroen en spinaziepuree

Zaterdag 20 november
Waterkerssoep
Gehaktballen met selder
tomatensaus en gekookte aardappel

Maandag 22 november
Broccolisoep met kruidenkaas
Varkensgebraad met peperroomsaus
wortel, erwtjes en spekrolletjes met groene boontjes en puree

Dinsdag  23 november
Tomaat-pompoensoep
Gebakken scampi met pernodsausje,
gestoofde venkel en Pommes duchessepuree

Woensdag  24 november
Linzensoep met brunoisegroenten
Gebakken witte pens met jus nature
appelmoes en gekookte aardappel

Donderdag  25 november
Tomatenroomsoep met balletjes
Stoverij van everzwijn met rode wijn
gebakken spruitjes en pompoenpuree

Vrijdag 26 november
Bloemkoolsoep
Vispannetje op Oostendse wijze met broccoli
champignons en puree

Zaterdag 27 november
Groene groentensoep
witloof in de oven met ham
kaassaus en gekookte peterselieaardappeltjes

Maandag 29 november
Wortelcrèmesoep
Gebakken hamburger met ajuinsaus
knolselder/pompoenblokjes en peterseliegratin

Dinsdag 30 november
Groentebouillonsoep
Vis van de dag met duglérésaus
groene boontjes en andijviepuree met bacon

Honger?

Wil ook jij genieten van onze overheerlijke maaltijdservice?
Aarzel niet en neem contact met ons op:

Per mail: info@petrus kokaanhuis.be

Of telefoon:+32 (0)3 376 71 07