Menu van de maand

Vrijdag 1 oktober
Bloemkoolsoep met croutons
Tongrolletjes “Veronique” met groene boontjes
en peterseliepuree

Zaterdag 2 oktober
Tomatensoep met balletjes
Traag gegaard speenvarkenfilet met champignonroomsaus,
wortel/pompoenblokjes en peterselieaardappeltjes

Maandag 4 oktober
Courgettesoep met kruidenkaas
Zuiders gehaktbrood met Provençaalse saus,
Mediteraanse groentjes en rijst

Dinsdag 5 oktober
Kippenbouillonsoep met balletjes
Vis van de dag met kervelsausje
broccoliroosjes en erwtjespuree met bacon

Woensdag 6 oktober
Wortel-pompoensoep
Gebakken kipfilet met kruidenkaas
erwtjes, champignons en gekookte aardappel

Donderdag 7 oktober
Aardappel-preisoep
Runderlapjes met trapistensausje,
snijboontjes en pompoengratin

Vrijdag 8 oktober
Champignonroomsoep
Gebakken scampi “Diabolique”
met Zuiderse groenten, pasta en parmezaan

Zaterdag 9 oktober
Minestronesoep met balletjes
Varkenshaasje met jagersaus
knolselder/pompoenblokjes en spinaziepuree

Maandag  11 oktober
Witloof-Dillesoep
Gebakken braadworst met braadjus, rode kool
appel en gekookte aardappeltjes.

Dinsdag 12 oktober
Pompoen-paprikasoep
Gebakken zalmfilet met Béarnaisesaus
preistoemp met bacon

Woensdag 13 oktober
Groene groentesoep
Gentse waterzooi met kip, seizoensgroentjes
en peterselieaardappeltjes

Donderdag 14 oktober
Tomaat-paprikasoep met vermicelli
Varkensgebraad met graanmosterdsaus
savooikool met spek en wortelpuree met gebakken ui

Vrijdag 15 oktober
Bloemkool-currysoep
Sliptongetjes met kappertjesboter
erwtjes en geprakte bloemkoolpatatjes

Zaterdag 16 oktober
Broccolisoep
Parelhoen met dragonsausje
ratatouillegroentjes en gratin dauphinois

Maandag 18 oktober
Peterseliesoep
Gebakken hamburger met ajuinsaus
stoemp van waterkers en geroosterde kerstomaatjes

Dinsdag 19 oktober
Tomaat-courgettesoep
Gebakken scampi met pernodsausje
geroosterde venkel en pompoenpuree

Woensdag 20 oktober
Kervelsoep met balletjes
Belgisch stoofvlees met witloof/appelslaatje
en gebakken aardappeltjes

Donderdag 21 oktober
Pompoen-wortelsoep
Witloof in de oven met ham en kaassaus
en gekookte aardappeltjes

Vrijdag 22 oktober
Bloemkool-broccolisoep
Vis van de dag met beurre blanc van Hoegaerden
gestoofde prei en stoemp van andijvie met mosterd en spek

Zaterdag  23 oktober
Tomatenroomsoep
Kippenblokjes in zoetzure saus
met wokgroentjes en nasi goreng

Maandag 25 oktober
Erwtensoep met croutons
Gehaktballen met warme krieken
en gekookte aardappel

Dinsdag  26 oktober
Brunoise groentesoep
Kabeljouwhaasje in de oven met
zuiderse tomatensausje en peterseliepuree

Woensdag 27 oktober
Linzensoep met brunoise groentjes
Stoofpotje van kip met oude geuze
Herfstgroentjes en gratin

Donderdag 28 oktober
Ajuinsoep met geraspte kaas
Varkenslapje met mosterdsausje
wortel en erwtjes en gebakken aardappel

Vrijdag 29 oktober
Pompoencrèmesoep
Vispannetje op Oostendse wijze met broccoli
champignons en natuurpuree

Zaterdag 30 oktober
Kippenroomsoep met balletjes
chipolata met vleesjus, gegratineerde
bloemkool en gekookte aardappel

Honger?

Wil ook jij genieten van onze overheerlijke maaltijdservice?
Aarzel niet en neem contact met ons op:

Per mail: info@petrus kokaanhuis.be

Of telefoon:+32 (0)3 376 71 07