Menu van de maand
Maart

Maandag 1 maart
Broccolisoep met kruidenkaas
Gebakken kipfilet met champignonsaus
wortel & erwtjes en gratin
Dinsdag 2 maart
Tomaat-courgettesoep
steenbokfilet met preisaus en andijviepuree
met beurre noisette en spekjes
Woensdag 3 maart
Kippenbouillonsoep met balletjes
Belgisch stoofvlees met bruin bier
witloofslaatje en peterselieaardappeltjes
Donderdag 4 maart
Champignonroomsoep
Orlofgebraad met Bordelaisesaus
groene boontjes en gekookte aardappel
Vrijdag 5 maart
Tomaat pompoensoep
Gebakken zalmfilet met Zuiderse
Groentenstoofpot en krieltjes
Zaterdag 6 maart
Peterseliesoep
Varkenshaasje met jagerssaus, schorseneren
in béchamelsaus en puree
Maandag 8 maart
Tomatenroomsoep met balletjes
Ardeens gehaktbrood met ajuinsaus
snijboontjes en wortelgratin
Dinsdag 9 maart
Parmentiersoep met boursin
Tagliatelli “Diabolique” met scampi, ricotta
en gebakken chorizo
Woensdag 10 maart
Pompoencrèmesoep
Kippenreepjes met Mexicaanse groenten
erwtjesrijst, dürumbrood en yoghurtdressing
Donderdag 11 maart
Bloemkoolsoep
Varkensmignonette met peperroomsaus
gebraisseerd witloof en wortelstoemp met gebakken ui
Vrijdag 12 maart
Wortel-paprikasoep
Tongrolletjes op Normandische wijze
met gestoofde prei en natuurpuree
Zaterdag 13 maart
Groene groentesoep
Coq-au-vin met zilveruitjes
lentegroentjes en gebakken aardappel
Maandag 15 maart
Tomatenroomsoep met balletjes
Gebakken braadworst met jus nature
en geprakte aardappel met bloemkool en peterselie
Dinsdag 16 maart
Preisoep met ham
Vis van de dag met Dijonaisesaus
gestoofde venkel en spinaziepuree
Woensdag 17 maart
Ajuinsoep met geraspte kaas
Varkensgebraad met tripelsaus
savooikool met spekjes en gratin
Donderdag 18 maart
Witloofsoep
Spaghetti Bolognaise met
geraspte kaas
Vrijdag 19 maart
Wortel-pastinaaksoep
Gebakken scampi met Oosterse groenten
curry-kokossausje en nasi goreng
Zaterdag 20 maart
Pompoen-paprikasoep met zure room
Parelhoenfilet met cognacsausje
broccoliroosjes en puree
Maandag 22 maart
Courgetteroomsoep
Gebakken hamburger “Stroganoff”
met ratatouillegroenten en gebakken aardappel
Dinsdag 23 maart
Erwtensoep met rookworst en croutons
Vis van de dag met beurre Blanc van witbier
gestoofde prei en waterkersstoemp met gebakken ui
Woensdag 24 maart
Minestronesoep met balletjes
Gebakken kipfilet met jus nature
appelmoes en gekookt patatje
Donderdag 25 maart
Bloemkool-broccolisoep
Kalfsgebraad met saus van roodbruin bier.
seizoensgroentjes en gratin
Vrijdag 26 maart
Andalusische groentesoep
Vispannetje op Oostendse wijze
met groene boontjes, champignons en puree
Zaterdag 27 maart
Bouillabaisesoep
Traag gegaard speenvarken met Blackwellsaus
broccoli, wortel en erwtenstoemp
Maandag 29 maart
Kervelroomsoep
Gehaktballen met selder in
tomatensaus en gekookte aardappel
Dinsdag 30 maart
Groentenbouillonsoep
Gegratineerd schelvishaasje met kreeftensaus
bloemkool en geprakte peterselieaardappeltjes
Woensdag 31 maart
Tomaat-pompoensoep
Witloofrolletjes in de oven met
kaassaus en gekookte aardappel
Honger?

Wil ook jij genieten van onze overheerlijke maaltijdservice?
Aarzel niet en neem contact met ons op:
Per mail: info@petrus kokaanhuis.be
Of telefoon:+32 (0)3 376 71 07