Menu van de maand

Dinsdag 1 juni
Kervelsoep met balletjes
Tongrolletjes met kreeftensaus,
fijne groentjes en preipuree met bacon

Woensdag 2 juni
Tomaat-courgettesoep
Varkensgebraad met saliesausje
wortel&erwtjes en gratin.

Donderdag 3 juni
Champignonroomsoep
Pasta Boscaiola met groene pesto
gehaktballen en parmezaanse kaas

Vrijdag 4 juni
Peterseliesoep
Gebakken scampi met curry-kokossausje
wokgroenten en nasi goreng rijst

Zaterdag 5 juni
Parmentiersoep met ham
Traag gegaard speenvarken met Blackwellsaus
seizoensgroenten en gekookte aardappelen.

Maandag 7 juni
Broccoli-bloemkoolsoep
Gebakken kipfilet met champagnionroomsaus
gebakken witloof en puree

Dinsdag 8 juni
Tomatenroomsoep met balletjes
Vis van de dag met kervelsausje, erwtjes
champignons en geroosterde tomaatjes met peterseliepuree

Woensdag 9 juni
Witloof-dillesoep
Italiaanse gehaktbrood met Provençaalsesaus
groene boontjes en gratin

Donderdag 10 juni
Ajuinsoep met geraspte kaas
Stoofpotje van runderlapjes met roodbruin bier
gebakken aardappeltjes en een fris slaatje

Vrijdag 11 juni
Aspergeroomsoep
kabeljauwfilet met duglérésaus,
chorizo en spinaziepuree

Zaterdag 12 juni
Pompoen-paprikasoep
Varkenshaasje met jagersaus
knolselderblokjes en peterselieaardappeltjes

Maandag 14 juni
Courgettesoep
Witloof in de oven met kaassaus
en pommes duchesse puree.

Dinsdag 15 juni
Kippenbouillonsoep met balletjes
Gebakken zeebaarsfilet in Zuiderse
groentenstoofpot met krieltjes

Woensdag 16 juni
Bloemkoolcrèmesoep
Gebakken hamburger met ajuinsaus
snijboontjes en pompoengratin

Donderdag 17 juni
Tomaat-wortelsoep
Hongaarse goulash
met wortel en erwtjes en rijst

Vrijdag 18 juni
Groene groentesoep
Gebakken Zalmfilet met beurre Blanc van witbier
gestoofde prei en stoemp van boerenkool en spek

Zaterdag 19 juni
Andalusische groentesoep
Parelhoenfilet met dragonsausje
ratatouillegroenten en gratin

Maandag 21 juni
Aardappel-preisoep
Gebakken witte pens met appelmoes
en natuurpuree

Dinsdag 22 juni
Tomatensoep met balletjes
Vispannetje à l’Ostendaise met fijne groentjes
en erwtjesstoemp met bacon

Woensdag 23 juni
Groentenbouillonsoep met Vermicelli
Vol au vent met koekje
fris slaatje en peterselieaardappeltjes

Donderdag 24 juni
Wortel-paprikasoep
Merguez worstjes van de BBQ
met wortel/koolslaatje en patatas bravas met tomatensausje

Vrijdag 25 juni
Linzensoep met brunoisegroentjes
Gebakken scampi met pernodsausje
gestoofde venkel en waterkerspuree met gebakken ui

Zaterdag 26 juni
Aspergeroomsoep
Belgisch stoofvlees met witloof/appelslaatje
en geroosterde aardappeltjes

Maandag 28 juni
Italiaanse minestronesoep met balletjes
Stoofpotje met kip met Oude Geuze
seizoensgroentjes en gratin

Dinsdag 29 juni
Knolselder-courgettesoep
Vis van de dag met Dijonaisesaus, broccoliroosjes
en andijviepuree

Woensdag 30 juni
Champignonroomsoep
Luikse gehaktballen met spek
geroosterde wortel en gekookte aardappel

Honger?

Wil ook jij genieten van onze overheerlijke maaltijdservice?
Aarzel niet en neem contact met ons op:

Per mail: info@petrus kokaanhuis.be

Of telefoon:+32 (0)3 376 71 07