Menu van de maand
April

Donderdag 1 april
Peterseliesoep
Kippenblokjes in zoetzure saus
met wokgroentjes en nasi gorengrijst
Vrijdag 2 april
Wortel-paprikasoep
schartongfilet met choronsaus
stoemp van boerenkool en spekjes
Zaterdag 3 april
Groene groentesoep
Varkenshaasje met jagershuis,
wortel en erwtjes & gratin dauphinois
Maandag 5 april
Tomatensoep
Konijn met pruimen
gebakken witloof en natuurpuree
Dinsdag 6 april
Courgettesoep met kruidenkaas
Tongrolletjes op Normandische wijze
met broccolipuree
Woensdag 7 april
Kippenbouillonsoep met balletjes
Vogelnestgehaktbrood met groene boontjes
champignons en gekookte aardappel
Donderdag 8 april
Witloofroomsoep met ham
vol-au-vent met koekje
fris slaatje en peterselieaardappeltjes
Vrijdag 9 april
Ajuinsoep met geraspte kaas
Gebakken zalmfilet met honing-mosterdsausje
gestoofde prei en spinaziepuree
Zaterdag 10 april
Andalusische groentesoep
Speenvarken met blackwellsaus
geroosterde groentjes en gebakken aardappeltjes
Maandag 12 april
Kervelroomsoep met balletjes
gebakken hamburger met ajuinsaus
gestoofde wortel en gratin
Dinsdag 13 april
Bloemkool-broccolisoep
kabeljauwhaasje met kervelsausje
broccoliroosjes en andijvipuree
Woensdag 14 april
Pompoen-paprikasoep
Varkensgebraad met peperroomsaus
erwtjes, champignons en gekookte aardappel
Donderdag 15 april
Minestronesoep met balletjes
Gebakken kipfilet met dragonsausje
groene boontjes en wortelgratin
Vrijdag 16 april
Champignonroomsoep
Pasta “all amatriciana” met scampi
kerstomaatjes, parmezaan en chorizo
Zaterdag 17 april
Toscaanse groentesoep
Parelhoenfilet met sausje van rodenbach
geroosterde witte kool en gebakken tijmaardappeltjes
Maandag 19 april
Parmentiersoep met kruidenkaas
Gebakken braadworst met bloemkool in béchamelsaus
en gekookte aardappeltjes
Dinsdag 20 april
Tomaat-courgettesoep
Vis van de dag met Dijonaisesaus
geroosterde lentegroentjes en knolselderpuree
Woensdag 21 april
Preisoep met ham
Hongaarse goulash met wortel
erwtjes en rijst
Donderdag 22 april
Bloemkoolsoep
kippenreepjes met Zuiderse groenten
patatas bravas en een Mediterraans dipsausje
Vrijdag 23 april
Wortel-pastinaaksoep
Vispannetje met fijne groentjes
champignons, prei en puree
Zaterdag 24 april
Bouillabaisesoep
Witloof in de oven met ham
kaassaus en duchessepuree
Maandag 26 april
Pompoen-knolseldersoep
Gehaktballen met selder in tomatensaus
fijne boontjes en gekookte aardappel
dinsdag 27 april
Broccolisoep
Gebakken scampi met pernodsausje
gestoofde venkel en spinaziepuree
Woensdag 28 april
Tomatensoep met balletjes
Stoofpotje van kip met oude geuze
spekjes, boerenkool en krieltjes
Donderdag 29 april
Lente-minestronesoep
Belgisch stoofvlees met witloofslaatje
gebakken aardappel
vrijdag 30 april
Erwtensoep met spekjes
Vis van de dag in zuiderse groentenstoofpot
met krieltjes
zaterdag 1 mei
Groene groentesoep
Gehaktbrood met kriekjes
gekookte aardappeltjes
Honger?

Wil ook jij genieten van onze overheerlijke maaltijdservice?
Aarzel niet en neem contact met ons op:
Per mail: info@petrus kokaanhuis.be
Of telefoon:+32 (0)3 376 71 07