Menu van de maand
Januari

Maandag 4 januari
Toscaanse groentesoep
Gebakken Kipfilet met champignonroomsaus
groene groeten en gratin
Dinsdag 5 januari
Broccolisoep met kruidenkaas
Tangrolletjes met fijne groentjes in witte wijnsaus
gestoofde prei en puree
Woensdag 6 januari
Tomatenroomsoep met balletjes
Varkensgebraad met tripelsausje
spruitjes, spek en gekookte aardappel
Donderdag 7 januari
Champignonroomsoep
Belgisch rundsstoofvlees met bruin bier
gebakken witloof en geroosterde aardappeltjes
Vrijdag 8 januari
Kippenbouillonsoep
Gebakken zalmfilet met Graanmosterdsaus
broccoliroosjes en spinaziepuree
Zaterdag 9 januari
Groene groentesoep
Parelhoenfilet met dragonsausje,
snijboontjes en gratin dauphinoise
Maandag 11 januari
Pompoencrèmesoep
Gebakken boerenbraadworst met erwtjes- &
wortelpuree met gebakken ui
Dinsdag 12 januari
Bloemkoolsoep
Gebakken scampi met kokos-currysaus,
wokgroenten en basmatirijst
Woensdag 13 januari
Tomaat-paprikasoep
Witloofrolletje in de oven met kaassaus
en natuur puree
Donderdag 14 januari
Erwtensoep met spek en croutons
Spaghetti bolognaise met geraspte kaas
Vrijdag 15 januari
Tomaat-courgettesoep
Vispannetje op Oostendse wijze met broccoli
en preipuree
Zaterdag 16 januari
Bouillabaisesoep
Gebakken hamburger “Stroganoff” met Provençaalse groenten
feta en patatas bravas
Maandag 18 januari
Aardappel-preisoep met reepjes ham
Gebakken kippenbil met champignons,
gestoofde wortel en gratin
Dinsdag 19 januari
Minestronesoep met balletjes
Vis van de dag met kreeftensaus
geroosterde knolselderblokjes en erwtwenstoemp
Woensdag 20 januari
Wortel-pastinaaksoep
Wildstoverij met veenbessen en spek
wintergroentjes en krieltjes
Donderdag 21 januari
Pompoen-paprikasoep met zure room
Gehaktballen in tomatensaus met selder
en gekookte aardappel
Vrijdag 22 januari
Courgettesoep met kruidenkaas
gebakken scampi met pernodsausje
gestoofde venkel en broccolipuree
Zaterdag 23 januari
Tomatenroomsoep met balletjes
Speenvarkenfilet met blackwellsaus,
wintergroenten en gratin
Maandag 25 januari
Witloofsoep met dille
Gebakken chipolata met rode kool,
appeltjes en gebakken aardappel
Dinsdag 26 januari
Erwtensoep met rookworst en croutons
zeebaarsfilet met beurre Blanc van witbier
kappertjes en peterseliestoemp
Woensdag 27 januari
Kippenbouilllonsoep
Hongaarse Goulash met wortel
erwtjes en rijst
Donderdag 28 januari
Groene groentsoep
Gebakken kippenbout met natuurjus
appelmoes en gebakken aardappel
Vrijdag 29 januari
Ajuinsoep met geraspte kaas
gegratineerde schelvishaas met Dijonaisesaus
gestoofde prei en andijviepuree
Zaterdag 30 januari
Bouillabaisesoep
Ardeens gehaktbrood met jagershuis, bloemkool
in béchamelsaus en gekookte aardappeltjes
Honger?

Wil ook jij genieten van onze overheerlijke maaltijdservice?
Aarzel niet en neem contact met ons op:
Per mail: info@petrus kokaanhuis.be
Of telefoon:+32 (0)3 376 71 07