Menu van de maand

Mei

Vrijdag 1 mei
Tomatenroomsoep met balletjes
tongrolletjes in witte wijnsaus
en preipuree

zaterdag 2 mei
Soep van “vergeten groenten”
Hamburger met Feta
Provençaalse groenten en gebakken aardappel

Maandag 4 mei
Pompoen-wortelsoep
Orloffgebraad met graanmosterdsaus
gestoofde worteltjes en gratin

Dinsdag 5 mei
Courgettesoep met kruidenkaas
Roodbaarsfilet met Duglérésaus
en knolselderpuree

Woensdag 6 mei
Tomaat-paprikasoep met balletjes
Koninginnenhapje met koekje
fris slaatje en peterselieaardappel

Donderdag 7 mei
Kippenbouillonsoep
Spaghetti Bolognaise
met geraspte kaas

Vrijdag 8 mei
Broccoli-bloemkoolsoep
Zalmfilet met graanmosterdsaus
geroosterde tomaatjes & venkelpuree

Zaterdag 9 mei
Bouillabaisse
witloof-in-den-oven
met kaassaus en natuurpuree

Maandag 11 mei
Kervelsoep met balletjes
gebakken witte pens met appelmoes
en gebakken aardappeltjes

Dinsdag 12 mei
Tomatengroentensoep
Gebakken scampi met kokos-currysaus
wolgroenten en limoenrijst

Woensdag 13 mei
Knolseldersoep met kruidenkaas
Gebakken kippenbil met Provençaalse groenten
gekookte aardappel

Donderdag 14 mei
Champignonroomsoep
Chipolata met witte kool in béchamelsaus
geroosterde tijmaardappeltjes

Vrijdag 15 mei
Erwtensoep met spek
schelvishaasje in kreeftensaus
Broccoli & spinaziepuree

zaterdag 16 mei
Aspergeroomsoep
Varkenshaasje met jagerssaus
seizoensgroenten en gratin

Maandag  18 mei
Pompoen-paprikasoep met balletjes
Ardeens gehaktbrood met mosterdsausje
groene boontjes

Dinsdag 19 mei
Witte bonensoep
Kabeljouwhaasje, beurre Blanc van Hoegaarden
gestoofde prei en andijviepuree

Woensdag 20 mei
Aspergesoep
Belgisch stoofvlees met gebakken aardappeltjes
witloof/appelslaatje

Donderdag 21 mei
Varkensgebraad met blackwellsaus,
geroosterde groenten en Gratin

Vrijdag 22 mei
Tomaat-courgettesoep
Pasta putanesca met scampi
ricotta en kerstomaatjes

Zaterdag 23 mei
Groene groentesoep
Gebakken kipfilet met champignonroomsaus
seizoensgroenten en gebakken aardappel

Maandag 25 mei
Witloof-dillesoepje
Braadworst met bloemkool
witte saus & gekookte aardappel

Dinsdag 26 mei
Wortel-paprikasoep
Vispannetje op Oostendse wijze
broccoli en natuurpuree

Woensdag 27 mei
Preisoep met ham
Kippenreepjes in zoetzure saus
Oosterse groentjes en rijst

Donderdag 28 mei
Bloemkoolsoep
Luikse gehaktballetjes met spek
geroosterde groentjes en gebakken aardappeltjes

vrijdag 29 mei
Broccolisoep
Pladijsfilet met blanke botersaus
kappertjes en geprakte peterselieaardappeltjes

Zaterdag 30 mei
Tomaat-courgettesoep,
Kippenboomstammetje met saus van bruin bier
schorseneren en gratin

Honger?

Wil ook jij genieten van onze overheerlijke maaltijdservice?
Aarzel niet en neem contact met ons op:

Per mail: info@petrus kokaanhuis.be

Of telefoon:+32 (0)3 376 71 07