Menu van de maand

Maart

Maandag 1 maart
Broccolisoep met kruidenkaas
Gebakken kipfilet met champignonsaus
wortel & erwtjes en gratin

Dinsdag 2 maart
Tomaat-courgettesoep
steenbokfilet met preisaus en andijviepuree
met beurre noisette en spekjes

Woensdag 3 maart
Kippenbouillonsoep met balletjes
Belgisch stoofvlees met bruin bier
witloofslaatje en peterselieaardappeltjes

Donderdag 4 maart
Champignonroomsoep
Orlofgebraad met Bordelaisesaus
groene boontjes en gekookte aardappel

Vrijdag  5 maart
Tomaat pompoensoep
Gebakken zalmfilet met Zuiderse
Groentenstoofpot en krieltjes

Zaterdag 6 maart
Peterseliesoep
Varkenshaasje met jagerssaus, schorseneren
in béchamelsaus en puree

Maandag  8 maart
Tomatenroomsoep met balletjes
Ardeens gehaktbrood met ajuinsaus
snijboontjes en wortelgratin

Dinsdag 9 maart
Parmentiersoep met boursin
Tagliatelli “Diabolique” met scampi, ricotta
en gebakken chorizo

Woensdag 10 maart
Pompoencrèmesoep
Kippenreepjes met Mexicaanse groenten
erwtjesrijst, dürumbrood en yoghurtdressing

Donderdag 11 maart
Bloemkoolsoep
Varkensmignonette met peperroomsaus
gebraisseerd witloof en wortelstoemp met gebakken ui

Vrijdag 12 maart
Wortel-paprikasoep
Tongrolletjes op Normandische wijze
met gestoofde prei en natuurpuree

Zaterdag 13 maart
Groene groentesoep
Coq-au-vin met zilveruitjes
lentegroentjes en gebakken aardappel

Maandag 15 maart
Tomatenroomsoep met balletjes
Gebakken braadworst met jus nature
en geprakte aardappel met bloemkool en peterselie

Dinsdag 16 maart
Preisoep met ham
Vis van de dag met Dijonaisesaus
gestoofde venkel en spinaziepuree

Woensdag 17 maart
Ajuinsoep met geraspte kaas
Varkensgebraad met tripelsaus
savooikool met spekjes en gratin

Donderdag 18 maart
Witloofsoep
Spaghetti Bolognaise met
geraspte kaas

Vrijdag 19 maart
Wortel-pastinaaksoep
Gebakken scampi met Oosterse groenten
curry-kokossausje en nasi goreng

Zaterdag 20 maart
Pompoen-paprikasoep met zure room
Parelhoenfilet met cognacsausje
broccoliroosjes en puree

Maandag 22 maart
Courgetteroomsoep
Gebakken hamburger “Stroganoff”
met ratatouillegroenten en gebakken aardappel

Dinsdag 23 maart
Erwtensoep met rookworst en croutons
Vis van de dag met beurre Blanc van witbier
gestoofde prei en waterkersstoemp met gebakken ui

Woensdag 24 maart
Minestronesoep met balletjes
Gebakken kipfilet met jus nature
appelmoes en gekookt patatje

Donderdag 25 maart
Bloemkool-broccolisoep
Kalfsgebraad met saus van roodbruin bier.
seizoensgroentjes en gratin

Vrijdag 26 maart
Andalusische groentesoep
Vispannetje op Oostendse wijze
met groene boontjes, champignons en puree

Zaterdag 27 maart
Bouillabaisesoep
Traag gegaard speenvarken met Blackwellsaus
broccoli, wortel en erwtenstoemp

Maandag 29 maart
Kervelroomsoep
Gehaktballen met selder in
tomatensaus en gekookte aardappel

Dinsdag 30 maart
Groentenbouillonsoep
Gegratineerd schelvishaasje met kreeftensaus
bloemkool en geprakte peterselieaardappeltjes

Woensdag 31 maart
Tomaat-pompoensoep
Witloofrolletjes in de oven met
kaassaus en gekookte aardappel

Honger?

Wil ook jij genieten van onze overheerlijke maaltijdservice?
Aarzel niet en neem contact met ons op:

Per mail: info@petrus kokaanhuis.be

Of telefoon:+32 (0)3 376 71 07