Menu van de maand

April

Woensdag 1 april
Tomatenroomsoep met balletjes
Orloffgebraad met portosaus
gestoofd witloof en gratin

Donderdag 2 april
Soep van “vergeten groenten”
gebakken kippenbout met dragonsausje
lentegroentjes en gebakken aardappel

Vrijdag 3 april
Pompoensoep met zure room
zalmfilet met honing-mosterdsaus
spitskool en knolselderpuree

Zaterdag 4 april
Groene groentensoep
Varkenshaasje met braadjus, groene boontjes
romige krieltjes met spek

Maandag 6 april
Wortelsoep
Gebakken hamburger met champignonroonsaus
wortel en erwtjes en gekookte aardappel

Dinsdag 7 april
Kippenbouillonsoep met balletjes
zeebaarsfilet met Provençaalse saus
zuiderse groentjes en rijst

Woensdag 8 april
Courgettesoep met kruidenkaas
Vol-au-vent met koekje
fris slaatje & peterselieaardappeltjes

Donderdag 9 april
Tomaat-paprikasoep
Rundslapje met jus nature
Knolselder – en pompoenblokjes met gratin

Vrijdag 10 april
Kervelsoep
Tongrolletjes met duglérésaus
gestoofde prei en preistoemp

Zaterdag 11 april
Andalusische groentesoep
speenvarken met blackwellsaus
geroosterde groenten en krieltjes

Maandag 13 april
Bloemkool-broccolisoep
Gehaktbrood met krieken
gekookte aardappel

Dinsdag 14 april
Champignonroomsoep
Pasta all’amertriciana met scampi
kerstomaatjes en parmezaan

Woensdag 15 april
Wortel-paprikasoep
Kalfsfricassee met zilveruitjes
Brocoli & gebakken aardappel

Donderdag 16 april
Knolseldersoep
Stoofpotje van kip met oude geuze
gebakken ui en gekookte aardappel

Vrijdag 17 april
Pompoen-paprikasoep met balletjes
kabeljauwhaasje met dijonaisesaus
asperges, broccoli en puree

Zaterdag 18 april
Parmentiersoep met kruidenkaas
Lamsstoofpotje met bruin bier
speculaas en seizoensgroenten

Maandag 20 april
Aspergesoep
gebakken braadworst met bloemkool
in witte saus en gekookte aardappel

Dinsdag 21 april
Preisoep met ham
schelvishaasje met kreeftensaus
geroosterde tomaatjes en spinaziepuree

Woensdag 22 april
Tomaat-courgettesoep
Varkensgebraad met graanmosterd
gestoofde groentjes en gratin

Donderdag 23 april
Broccolisoep
Hongaarse goulash
met wortel&erwtjes en gebakken aardappel

Vrijdag 24 april
Peterseliesoep
gebakken scampi met kokos-currysaus
wokgroenten en nasi goreng

Zaterdag 25 april
Tomatensoep
gebakken kipfilet met bordelaisesaus
ratatouillegroenten en gratin

Maandag 27 april
Juliennesoep
gehaktballen op Luikse wijze
met groene boontjes en puree nature

Dinsdag 28 april
Ajuinsoep met kaas
vispannetje op Oostendse wijze
met gebakken bloemkoolaardappeltjes

Woensdag 29 april
Witloofsoep met ham
chipolata met witte kool in béchamelsaus
en wortelpuree

Donderdag 30 april
Lente-minestronesoep met balletjes
Belgisch stoofvlees met witloofslaatje
en gebakken aardappel

Honger?

Wil ook jij genieten van onze overheerlijke maaltijdservice?
Aarzel niet en neem contact met ons op:

Per mail: info@petrus kokaanhuis.be

Of telefoon:+32 (0)468 26 93 70