Menu van de maand

Mei

Zaterdag 1 mei
Groene groentesoep
Gehaktbrood met kriekjes en
gekookte aardappelen

Maandag 3 mei
Tomaat-wortelsoep
Gebakken kipfilet met dragonsausje,
gestoofde wortel en gratin

Dinsdag 4 mei
Courgettesoep met kruidenkaas
Zeebaarsfilet met Mediteraanse tomatensaus
zuiderse groentjes en rijst

Woensdag 5 mei
Pompoencrèmesoep
Orloffgebraad met Bordelaisesaus
groene boontjes en peterseliepuree

Donderdag 6 mei
Bloemkool-broccolisoep
Spaghetti Bolognaise met
geraspte kaas

Vrijdag 7 mei
Kippenbouillonsoep met balletjes
Tongrolletjes op Normandische wijze
broccoliroosjes een broccolistoemp met gebakken ui.

Zaterdag 8 mei
Peterseliesoep
Varkenshaasje met sausje van roodbruin bier
knolselderblokjes en gebakken aardappel

Maandag 10 mei
Witloofroomsoep
Chipolata met vleesjus, bloemkool in
béchamelsaus en puree

Dinsdag 11 mei
Kervelsoep met balletjes
Gebakken zalmfilet met bearnaisesaus
en erwtjespuree met bacon

Woensdag 12 mei
Tomaat-courgettesoep
Gentse waterzooi met kip
fijne lentegroentjes en krieltjes

Donderdag 13 mei
Champignonroomsoep
Ardeens gehaktbrood met vleessausje
groene boontjes in tomatensaus en gratin

Vrijdag 14 mei
Wortel-paprikasoep
Pasta à la Siciliana met gebakken scampi
spekblokjes, tomaat en parmezaan.

Zaterdag 15 mei
Broccolisoep met boursin
Asperges op Vlaamse Wijze met peterselie
en gekookte aardappeltjes

Maandag 17 mei
Andalusische groentesoep
Gebakken hamburger “Stroganoff” met zuiderse
groenten, feta en gratin

Dinsdag 18 mei
Aspergeroomsoep
Kabeljauwhaasje met Dijonaisesaus
Champignons, erwtjes en puree

Woensdag 19 mei
Pompoen-paprikasoep
Vol-au-vent met koekje, fris slaatje
en peterselieaardappeltjes

Donderdag 20 mei
Lente-minestronesoep met balletjes
Gebakken kipfilet met peperroomsaus
boerenkool met spek een wortelstoemp met gebakken ajuin

Vrijdag 21 mei
Bloemkoolsoep
Vis van de dag met beurre blanc van Hoegaerden
gestoofde prei en preipuree

Zaterdag 22 mei
Waterkerssoep
Parelhoenfilet met portosausje, gestoofde
lentegroentenen gekookte aardappelen

Maandag 24 mei
Tomaat-paprikasoep
Gebakken braadworst met picklessausje
wortelblokjes en gratin

Dinsdag 25 mei
Aardappel-preisoep
Gebakken scampi met Pernodsausje
gestoofde venkel en puree

Woensdag 26 mei
Broccoli-courgettesoep
Kippenblokjes in zoetzure sausfijne
met wokgroentjes
en nasi goreng

Donderdag 27 mei
Groentebouillonsoep met vermicelli
Tomaat Farci met Provençaalse saus
en gekookte aardappel

Vrijdag 28 mei
Kervelroomsoep met balletjes
Vispannetje op Oostendse wijze met champignons
broccoli en purree

Zaterdag 29 mei
Bouillabaisesoep
Belgisch stoofvlees met bruin bier
gebakken witloof en gebakken aardappel

Maandag 31 mei
Wortel-pastinaaksoep
Gebakken witte pens met vleesjus
appelmoes en gekookte aardappelen

Honger?

Wil ook jij genieten van onze overheerlijke maaltijdservice?
Aarzel niet en neem contact met ons op:

Per mail: info@petrus kokaanhuis.be

Of telefoon:+32 (0)3 376 71 07